De Mooie Muren individueel maatwerk methode

Kunstenaar Vian maakt voor MM exclusieve muurschilderingen of digitaal geprint (vlies)behang. Elk in het behang toegepast dessin,
wordt maar één keer gebruikt per opdracht. De muurschilderingen lijken vaak op behang, maar dan zonder naden en motieven worden niet herhaald, elke vorm is anders.
Ik bezoek uw huis of bedrijf, met laptop en u kiest één van mijn ontwerpen, dan maak ik in die stijl exclusief voor u een ontwerp en monteer die in een foto van uw interieur.
Zo komen we samen tot het ultieme schetsontwerp, welke een optimale indruk geeft, van het eindresultaat.
De ontwerpen kunnen in gewenste kleuren van de kleurenwaaier worden uitgevoerd. Ik gebruik alleen de allerbeste materialen.


Naast MM dessins, kan uw eigen ontwerp, foto of werk van een andere artiest, ook worden geprint op;

aluminium, trespa, dibond, papier, canvas, weerbestendig vinyl, textiel, gordijnstof, hitte bestendige tegels en glastegels, T-shirts,
kleding, giethars vloeren, onderzetters, sierdoosjes, lampenkappen, stickers, scooter of autobedrukking en wat u zelf nog bedenkt.

Naast MM dessins, kan uw eigen ontwerp, foto of werk van een andere artiest, ook worden geschilderd op;

Uit eigen houtwerkplaats; bijzettafel en beschilderde eettafel, kandelaars, sierdoosjes, giethars vloeren, nestkasten, meer schilderijen en grafiek Vian,
weerbestendige reclameborden, naamborden, huisnummers, of door u zelf ingebrachte voorwerpen, zoals meubels, om op te "pimpen".

Kunst is niet langer slechts een toevoeging, maar een wezenlijk onderdeel van ons interieur. Kunst is waardering voor onze omgeving, meestal uw interieur.
Mooie Muren geeft 5% van zijn winst aan behoud van de Amazone regenwouden.